top of page

Betonghåltagning Stockholm

Vår professionella personal inom fullservicebetongsågning och håltagning i Stockholm har en kombinerad erfarenhet på över 40 år inom branschen. Vi är specialiserade inom betongbearbetning, kärnborrning, handsågning, plattsågning, väggsågning och trådsågning. Det spelar ingen roll om du är husägare eller ansvarar för en betydande kommersiell egendom - teamet hos Rivout Sanering kan hantera alla typer av betongskärningsarbeten.

Ska du riva en hel byggnad, eller endast ta bort bara en del av byggnaden? Byta ut betongen? Oavsett vad dina planer är, kan Rivout Sanering hjälpa dig. Kontakta oss gärna idag för att få en GRATIS prisuppskattning! Många metoder och maskiner finns tillgängliga för en mängd olika applikationer, beroende på tillgången till arbetsområdet. Våra vänliga medarbetare respekterar din egendom och ger dig tids- och kostnadseffektiva lösningar som håller ditt projekt på rätt spår.

 

Effektiv och pålitlig betonghåltagning med gott resultat

Rivout Sanering har erfarenheten, förmågan och arbetskraften för att hantera de tuffaste jobben inom betonghåltagning i Stockholm. Vi kan hantera alla dina behov och önskemål, oavsett projektets omfattning. Vi är pålitliga och arbetar snabbt, och effektivt från början till slut. Med våra diamantborrningstekniker kan vi utföra exakta betongskärningar.

Vi erbjuder en komplett serie betongskärningstjänster, inklusive:

 

  • Sågning av betongplattor

  • Betongborrning

  • Betongbrytning

  • Betongslipning

  • Väggsågning

  • Handsågning

  • Kedjesågning


Faktum är att med Rivout Sanering kan du känna dig trygg med att ditt projekt kommer att slutföras på ett professionellt och snabbt sätt från en av de absolut bästa inom branschen. Vi är 100% dedikerade för att tillhandahålla den högsta kvaliteten och de mest pålitliga tjänsterna inom betongskärningsindustrin i Stockholm. Vad du än behöver, kan vi tillgodose dina betongskärningsbehov.

Hos Rivout Sanering är vi stolta över att behandla våra kunder på samma sätt som vi själva vill behandlas och erbjuder därför alltid garantier på utfört arbete. Vi arbetar både med små och stora entreprenörer samt bostadskunder. Vi har stor förståelse för dina tidsbegränsningar och vi vet vikten av att utföra ett jobb enligt utlovad tid och budget.

Ring oss gärna idag! En av våra experter kommer att ge dig en konkurrenskraftig prisuppskattning från en av de mest professionella skärningstjänsterna som finns tillgängliga inom betonghåltagning i Stockholm och vi är alltid redo att svara på alla frågor du eventuellt har.

haltagning.jpg

Har du frågor eller funderingar om håltagning?


Ring oss på 08 - 579 70 621 eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Thanks! Message sent.

bottom of page