Mögelsanering Stockholm

Rivout Sanering erbjuder mögelborttagningstjänster och mögelsanering i Stockholm och närliggande områden. Vi tillhandahåller ett komplett utbud av tjänster för att ta bort, rensa och reparera mögel- och vattenskador i din bostad eller på ditt kontor. Vi är mycket stolta över att hjälpa Stockholmsborna att undvika extrema kostnader genom att erbjuda våra expert mögeltjänster till ett rimligt pris. Vi hoppas dock att du kommer att agera snabbt.

Alltför många av våra kunder har väntat längre än de borde ha gjort, bara för att se kostnaden för deras mögelborttagningstjänst gå stadigt uppåt - tidig upptäckt av mögel är nyckeln! Att identifiera mögelproblem tidigt innebär att vi kan utföra minimalt invasiva eller till och med förebyggande behandlingar - spara ditt hem, din hälsa och pengarna i din plånbok. Om du nyligen har haft översvämningar eller någon form av vattenskador i ditt hem, eller om du kan se eller känna lukt av mögel, ring oss direkt!

 

Hur fungerar vår mögelsanering i Stockholm?

Vi börjar alltid med en kostnadsfri visuell inspektion. Våra lokala entreprenörer har den avancerade utbildningen och den lokala erfarenheten som krävs för att ge dig en korrekt och grundlig bedömning av situationen. Efter inspektionen kommer vi att ge dig en fullständig uppdelning av din situation; hur vi planerar att lösa det; och en detaljerad uppskattning.

De flesta av våra kunder uppskattar vårt inkluderande tillvägagångssätt. Vi svarar gärna på alla dina frågor angående processen och kostnaderna, så att du kan hålla dig fullständigt informerad från början till slut. På samma gång uppskattar våra kommersiella kunder vår förmåga att göra jobbet mer anonymt och effektivt, med liten interaktion eller störningar under arbetstid.

Hur som helst, så vet vi att du kommer att älska slutresultatet - din bostad eller ditt företag kommer att vara helt mögelfri! Varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor gällande vår tjänst inom mögelsanering i Stockholm!

Har du frågor om  mögelsanering?


Ring oss på 08 - 579 70 621 eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

LÄNKAR

Kontakta oss

D Gullberg Consulting & Workout AB
Bi Firma Rivout Sanering

Fakt

Adress Väststigen 1
74952 Grillby

Besöksadress

Ibsengatan 61

168 47 Stockholms län

08 - 579 70 621

Rivout Sanering

Daniel Gullberg VD

Mob: 070 9 - 99 44 47
E-post: daniel@rivoutsanering.se 

 

Fakturor/ekonomi: ekonomi@rivoutsanering.se
 

Anders Kjellström Projektledare

Mob: 070 2 - 23 46 82
E-post: anders@rivoutsanering.se

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER