PCB Sanering Stockholm

PCB (polyklorerade bifenyler) används i ett brett spektrum av industriella och kommersiella tillämpningar såsom kylvätskor i elektriska transformatorer, lätta förkopplingar och kondensatorer. PCB har erkända hälsorisker som cancerframkallande toxiner som har skadliga biverkningar, särskilt på hud, njurar, lungor, samt reproduktions- och immunsystemet.

Rivout Sanering förstår riskerna med PCB förekomst i bostäder eller på arbetsplatser. Med stor expertis i att identifiera och säkert hantera lagring och bortskaffande av PCB-innehållande material, är vi starkt utrustade för att säkerställa att alla dessa material hanteras säkert och i strikt överensstämmelse enligt gällande miljöbestämmelser.

I mer än 15 år har Rivout Sanering tillhandahållit PCB Sanering i Stockholm för både privatkunder och företag, med en gemensam nämnare - lyckade resultat utan någon negativ miljöhändelse! Varför anlita någon annan för att hantera och bortskaffa detta svåra och mycket reglerade avfallsmaterial?

Faktum är att när du anlitar Rivout Sanering för en PCB sanering i Stockholm har du odiskutabelt anställt en av de absolut bästa inom branschen. Varmt välkommen att kontakta våra PCB-förstörelsespecialister för att boka in en gratis utvärdering på plats. Du kan känna dig trygg med att Rivout Sanering kommer att säkerställa en komplett och effektiv PCB sanering, garanterat!

Har du frågor om PBC Sanering?


Ring oss på 08 - 579 70 621 eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

LÄNKAR

Kontakta oss

D Gullberg Consulting & Workout AB
Bi Firma Rivout Sanering

Fakt

Adress Väststigen 1
74952 Grillby

Besöksadress

Ibsengatan 61

168 47 Stockholms län

08 - 579 70 621

Rivout Sanering

Daniel Gullberg VD

Mob: 070 9 - 99 44 47
E-post: daniel@rivoutsanering.se 

 

Fakturor/ekonomi: ekonomi@rivoutsanering.se
 

Anders Kjellström Projektledare

Mob: 070 2 - 23 46 82
E-post: anders@rivoutsanering.se

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER